Tuotteet hakusanalla lasit ja lasit (3)

Pina Colada

Pina Colada

Pina Colada on yksi maailman klassisimmista cocktaileista, joka valmistetaan usein rommista, kermasta ja ananaksesta. Olet ehkä kuitenkin jättänyt huomiotta sen, että kermanjakajan ja kermalaturin käyttö on ratkaisevan tärkeää tämän reseptin onnistumiselle. Penultimate-vaiheessa ananasseos laitetaan kermanjakajaan, jota ladataan sitten kahdesti N2O-kermalaturilla. Kun juoma on pidetty jääkaapissa tunnin ajan, se on valmis tarjoiltavaksi ja kaadetaan cocktail-lasiin. Bonuspisteitä Pina Coladan koristelusta ananaspalalla ja ananaksen lehdellä! 120ml ananasmehua – 60ml valkoista rommia – 60ml kermaa – Ananaspala – Ananaksen lehti
Katkarapucocktail

Katkarapucocktail

Voit antaa tälle klassiselle ruoalle modernin vivahteen kevyellä ja ilmavalla kastikkeella. Paras tapa tarjoilla se on viilennetyissä cocktail-laseissa, joissa on muutama keitetty katkarapu, roikkumassa lasin reunalla. Ohje on tarkoitettu neljälle hengelle. Ainesosaluettelo 1 kilo kuorittuja, päätettyjä ja keitettyjä katkarapuja 200 grammaa vauvasalaatin lehtiä 1 viipaloitu sitruuna Kastike Puoli kupillista majoneesia 2 ruokalusikallista kreikkalaista jogurttia 3 ruokalusikallista tomaattiketsuppia 1 teelusikallinen kermaviiliä 1 teelusikallinen Worcestershire-kastiketta Cayennepippuria Limemehua Suolaa Valmistusohjeet Sekoita kaikki ainekset kastikkeen valmistamiseksi ja siivilöi se kermavaahtosifoniin. Lataa yhdellä N2O-kermavaahtosäiliöllä ja ravista voimakkaasti. Poista kermavaahtosäiliö ja laita kansi tiukasti paikalleen. Jäähdytä 15 minuuttia. Samaan aikaan pilko suurin osa katkaravuista, jättäen vain 45 esillepanoa varten. Peitä cocktail-lasiensa sivut ja pohja neljällä vauvasalaatin lehdellä.
Katkarapucocktail

Katkarapucocktail

Voit antaa tälle klassiselle ruoalle modernin vivahteen kevyellä ja ilmavalla kastikkeella. Parasta on tarjoilla se viilennetyissä cocktail-laseissa, joissa on muutama keitetty katkarapu lasin reunalla. Resepti on neljälle hengelle. Ainesosaluettelo 1 pauna kuorittuja, päätettyjä ja keitettyjä katkarapuja 200 grammaa vauvasalaatin lehtiä 1 viipaloitu sitruuna Kastike Puoli kuppia majoneesia 2 ruokalusikallista kreikkalaista jogurttia 3 ruokalusikallista tomaattiketsuppia 1 teelusikallinen kermaviiliä 1 teelusikallinen Worcestershire-kastiketta Cayennepippuria Limemehua Suolaa Sekoita kaikki kastikkeen ainekset ja siivilöi ne kermasifoniin. Lataa N2O kermakapselit ja ravista voimakkaasti. Poista kermasifoni ja laita kansi tiukasti päälle. Anna olla jääkaapissa 15 minuuttia. Samaan aikaan pilko suurin osa katkaravuista pieniksi, jättäen vain 45 esillepanoa varten.